Home Rekwisieten Verhuur & TV Dekor & Evenementen Etaleren & Decoreren Standbouw Verkoopstyling Referenties Fotoboek Contact

Standbouw

Art4You Expo Decorations Stand- en Decorbouw, van ontwerp tot realisatie. Op veel internationale beurslocaties zijn wij bekend met de regels en kunnen wij ons full service werk inzetten.

Staat u binnenkort op een beurs in het binnen- of buitenland? Is uw standruimte 4 m2 of 150m2? Het volledige proces van ontwerp, transport, op- en afbouwen kunt u aan ons overlaten. Na een persoonlijk gesprek zullen wij met uw wensen en onze creativiteit een passend ontwerp maken. Dit ontwerp is bij ons nooit standaard, maar sluit altijd geheel aan op uw wensen en huisstijl.

Art4You Expo Decorations is een full service standbouwer. Dit houdt in dat wij alles rond uw stand regelen, zodat u zich kunt richten op de voor u belangrijke zaken. Wij ontwerpen de stand, naar uw wens en onze expertise, en produceren de stand in onze werkplaats. U kunt uw stand ook meerdere keren gebruiken, want na afloop van de beurs bouwen wij de stand voor u af en slaan we deze op in ons magazijn.
Styling
Bekijk onze projecten in ons online fotoboek
Bekijk onze projecten in ons online fotoboek